Sluiting Hansje Stoffel vanwege Corona

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Naar aanleiding van het overleg tussen het kabinet, de Federatie Medisch Specialisten, organisaties van ziekenhuizen en het RIVM is het nationale advies om scholen te sluiten. Ook Hansje Stoffel zal vanaf morgen dicht zijn tot 6 april. 

Wat betekent de sluiting van school en de kinderopvang?

  • Vanaf morgen worden ouders/verzorgers geacht om hun kind(eren) thuis of elders op te vangen. Voor ouders met vitale beroepen (sowieso zorg, politie en brandweer, zie hier de complete lijst), die geen opvang kunnen regelen in hun privé-kring, gaat Widar samen met Hansje Stoffel de opvang organiseren. Willen de ouders die een vitaal beroep uitoefenen én een probleem hebben met de opvang van hun kinderen dit per mail bij mij (directie@vswidar.nl) en indien nodig directie@hansjestoffel.nl melden zodat wij de omvang van de (buitenschoolse) opvangbehoefte kunnen inschatten? 

Wij zijn voor deze leerlingen vanaf maandagochtend tijdens de gewone school- en opvangtijden aanwezig. Zij worden begeleid door medewerkers die dan aanwezig zijn ofwel van Widar ofwel van Hansje Stoffel. 

  • Morgen is er overleg met het team van Widar en het team van Hansje Stoffel om een plan te maken voor de komende week, om zo tot een gezamenlijke aanpak met betrekking tot de opgelegde sluiting te komen.

Het is een onzekere tijd. De informatievoorziening en duiding van de situatie mondiaal en in Nederland ontwikkelt zich per uur en vraagt van iedereen flexibiliteit.

“Van peuter tot puber kan uw kind zich in vrijheid ontwikkelen bij ons”

Kindercentrum Hansje Stoffel